Zelená obrazovka - oprava

OPRAVA ZELENÉ OBRAZOVKY U AUTORÁDIA ISUDAR S WINCE

Pokud se Vám občas stane že Vaše autorádia Isudar se systémem WinCE , že se Vám autorádio restartuje spolu se zelenou obrazovkou a nepříjemným pískavým zvukem reproduktorů

  1. Stáhněte si tento opravný soubor
  2. Po stažení soubor rozbalte a přímo ty tři soubory nakopírujte na prázdnou microSD kartu zformátovanou ve fat32 (nekopírujte do žádné složky soubory musí být umístěny přímo v rootu karty a na kartě nesmí nic jiného být)
  3. Poté ji Vložte do slotu pro mapy a proveďte restart rádia pomocí tlačítka rst.
  4. Mělo by dojít k rychlému prehrání sw rádia (tabulka s průběhem přehrávání musí končit zeleným nápisem)po jeho přehraní vyjměte kartu a rádio restartujte.
  5. Pokud přehrání skončí s chybovou hláškou error je nutné kartu řádně naformátovat, či použít jinou kartu

 

 Software nefunguje na všechny typy autorádií, je určen výhradně pro výrobce Isudar k modelům mns710, mns810, mns610, mns710o2, na podobně fungující či vypadající rádia nemusí fungovat a může vést k jejím zničení.

Instalaci provádíte na vlastní riziko, jelikož může vést až ke zničení základní desky autorádia a instalace je nevratná. Neneseme odpovědnost za případné škody způsobené nesprávným fungováním nebo nekompatibilitou softwaru právě k Vašemu modelu autorádia.