Hodnocení obchodu

4,9 113 hodnocení
5
108x
4
3x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora Vašek | 2.9.2022
Super rychlá komunikace ochota poradí i po telefonu takže za mě super doporučuji!!!!!
M Avatar autora Martin | 30.7.2022
Super jednání, lidský přístup,montáž na jedničku.Řádné vysvětlení odzkoušení a předvedení autorádia Pumpkin AA0710B .Takhle bych si představoval jednání a ochotu. -Občas vypadává a přelaďuje FM signál.
D Avatar autora David B. | 23.2.2022
Nemohu nic vytknout! Oceňuji ochotu a rychlost již při dotazování na informace o produktu. Následně profesionální a zároveň lidský přístup při samotné montáži do vozu škoda Octavia v Bošovicích. Pan Vavřík je člověk na svém místě, vše ochotně vysvětlil a předvedl. Naprostá spokojenost, doporučuji!
PK Avatar autora Pavel Krejčí | 17.2.2022
Za mě 5 hvězdiček. Odborná komunikace při výběru a před samotnou koupí rádia do VW Tiguan. Takže za mě veliká spokojenost, že jsme vybrali pro mě ten nejvhodnější model. Jednání na skvělé úrovni. Výborná montáž na Praze 8 se smluvním partnerem.
C Avatar autora Chaloupka | 15.2.2022
Rychlost, profesionalita, ochota. Doporučuji
TB Avatar autora Tomáš Bilan | 12.1.2022
Musím dát 5 hvězdiček za skvělý obchod autonavi.cz , komunikaci, ochotu, rychlost, profesionální přístup a práci (montáž rádia) od pana Vavříka. Vřele doporučuji všem! Za mě maximální spokojenost. Děkuji
MS Avatar autora Michal Svátek | 27.12.2021
Velmi rychlá rekace na email s dotazem o pomoc s výběrem a montáží nového 2 DIN rádia. Úžasný a slušný, lidský přístup. Pomoc s výběrem a doporučení konkrétního typu rádia. Excelentní, rychlá a profesionální montáž + předvedení funkčnosti rádia a následné úspěšné zprovoznění připojení vlastního mobilního telefonu (iPhone SE 2020). Vše k mé spokojenosti. Maximální vstřícnost ze strany pana Vavříka. Maximální spokojenost z mé strany. S klidným svědomím hodnotím 5 hvězdami a doporučuji všem. Určitě jejich služby v budoucnu opět využiji.
MR Avatar autora Michal Roháček | 27.11.2021
Maximální spokojenost z mé strany. Pan Vavřík je velice ochotný a trpělivý, výměna produktů bez diskuze žádný problém. Profesionalita a úroveň. Panu Vavříkovi a všem v Autonavi Děkuji.
KJ Avatar autora Karel Jůn | 20.10.2021
Děkuji panu Vavříkovi za velmi trpělivou a vstřícnou ochotu s tím,jaké jsem měl požadavky,které vždy splnil,jak slíbil.Myslím si,že je to pan obchodník s velkým srdcem.Jinak autoradio Isudar mns 810 je super a těším se,jak si ho užiju.Doporučuji všem,kteří hledají jako já slušnost,vstřícnost a ochotu,protože v dnešní době se to jen tak nevidí.
D Avatar autora dlouhan 193 - Brno | 5.8.2021
Ochota obou prodávajících pánů, snaha o kladné a rychlé vyřízení, skvělá komunikace, potom rychlá domluva na montáž autorádia Pumkin Takto mají vypadat a fungovat všechny e-shopy. Doporučuji všem! Než si vyberete konkrétní autorádio, tak to raději zkonzultujte a nebudete zklamáni. Oba pánové vás velice ochotně vyslechnou a výborně poradí! Za mě všechny palce nahoru.
RK Avatar autora Roman Klimeš | 15.6.2021
Skoda ze jde dat jen 5 hvezdicek protoze panove z autonavi by si jich zaslouzili nejmin 100! Nejlepsi komunikace jakou jsem kdy s nejakym obchodem mel.zakoupil jsem radio a couvaci kameru a vzhledem k tomu ze jsem si montaz delal sam,(mam to k nim trochu z ruky:-) tak ne jednou jsem potreboval poradit a vzdycky me ochotne a trpelive pomahali a radili :-) pro me je to TOP obchod a mockrat dekuji!!!! Kdo chce mit jistotu tak at zvoli AUTONAVI!!!!! Doporucuji vsem!!!!
JH Avatar autora Jan Hlavinka | 7.5.2021
Velká spokojenost můžu jen doporučit
S Avatar autora Standa | 12.3.2021
Nespokojen z dopravou , hruza, 7 dní, než mi to přivezla zasilkovna
MV Avatar autora Marek Vavřík (Administrátor) 12.3.2021
Dobrý den, to je nám líto, že se dodání takhle protáhlo, ovšem zboží od nás odchází zpravidla nejpozději druhý den, to jestli Vám to zásilkovna dodala za 7dní bohužel my nejsme schopni ovlivnit, proto nechápu Vaše hodnocení.
K Avatar autora Kitlerová I | 10.2.2021
Ochota obchodu, snaha o kladné vyřízení, skvělá komunikace. Rychlé dodání zboží Takto by měl obchod vypadat.Doporučuji všem!
JL Avatar autora Jakub Luběna | 10.1.2021
Slušné a jasné jednání. Produkt za skvělou cenu k poměru cena - výkon (Isudar mns790a). Instalace autorádia s velice vstřícným pánem, který se dobře vyzná. Do budoucna jasná volba!
Avatar autora | 1.12.2020
Přehledné stránky, se srozumitelnými popisky :-)
Avatar autora | 26.11.2020
OK.
Avatar autora | 2.11.2020
+ schopnost obchodu poradit kdyz nastane nejaky problem

nevim
Avatar autora | 25.10.2020
+ Vše v pořádku
+ Rychlé dodání
+ Velký výběr zboží
+ Přijatelné ceny
+ Doporučuji.

Vše v pořádku, doporučuji! Děkuji
Avatar autora | 15.10.2020
byl to první nákup a zatím vše pořádku