Hodnocení obchodu

4,9 106 hodnocení
5
101x
4
3x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
MR Avatar autora Michal Roháček | 27.11.2021
Maximální spokojenost z mé strany. Pan Vavřík je velice ochotný a trpělivý, výměna produktů bez diskuze žádný problém. Profesionalita a úroveň. Panu Vavříkovi a všem v Autonavi Děkuji.
KJ Avatar autora Karel Jůn | 20.10.2021
Děkuji panu Vavříkovi za velmi trpělivou a vstřícnou ochotu s tím,jaké jsem měl požadavky,které vždy splnil,jak slíbil.Myslím si,že je to pan obchodník s velkým srdcem.Jinak autoradio Isudar mns 810 je super a těším se,jak si ho užiju.Doporučuji všem,kteří hledají jako já slušnost,vstřícnost a ochotu,protože v dnešní době se to jen tak nevidí.
D Avatar autora dlouhan 193 - Brno | 5.8.2021
Ochota obou prodávajících pánů, snaha o kladné a rychlé vyřízení, skvělá komunikace, potom rychlá domluva na montáž autorádia Pumkin Takto mají vypadat a fungovat všechny e-shopy. Doporučuji všem! Než si vyberete konkrétní autorádio, tak to raději zkonzultujte a nebudete zklamáni. Oba pánové vás velice ochotně vyslechnou a výborně poradí! Za mě všechny palce nahoru.
RK Avatar autora Roman Klimeš | 15.6.2021
Skoda ze jde dat jen 5 hvezdicek protoze panove z autonavi by si jich zaslouzili nejmin 100! Nejlepsi komunikace jakou jsem kdy s nejakym obchodem mel.zakoupil jsem radio a couvaci kameru a vzhledem k tomu ze jsem si montaz delal sam,(mam to k nim trochu z ruky:-) tak ne jednou jsem potreboval poradit a vzdycky me ochotne a trpelive pomahali a radili :-) pro me je to TOP obchod a mockrat dekuji!!!! Kdo chce mit jistotu tak at zvoli AUTONAVI!!!!! Doporucuji vsem!!!!
JH Avatar autora Jan Hlavinka | 7.5.2021
Velká spokojenost můžu jen doporučit
S Avatar autora Standa | 12.3.2021
Nespokojen z dopravou , hruza, 7 dní, než mi to přivezla zasilkovna
MV Avatar autora Marek Vavřík (Administrátor) 12.3.2021
Dobrý den, to je nám líto, že se dodání takhle protáhlo, ovšem zboží od nás odchází zpravidla nejpozději druhý den, to jestli Vám to zásilkovna dodala za 7dní bohužel my nejsme schopni ovlivnit, proto nechápu Vaše hodnocení.
K Avatar autora Kitlerová I | 10.2.2021
Ochota obchodu, snaha o kladné vyřízení, skvělá komunikace. Rychlé dodání zboží Takto by měl obchod vypadat.Doporučuji všem!
JL Avatar autora Jakub Luběna | 10.1.2021
Slušné a jasné jednání. Produkt za skvělou cenu k poměru cena - výkon (Isudar mns790a). Instalace autorádia s velice vstřícným pánem, který se dobře vyzná. Do budoucna jasná volba!
Avatar autora | 1.12.2020
Přehledné stránky, se srozumitelnými popisky :-)
Avatar autora | 26.11.2020
OK.
Avatar autora | 2.11.2020
+ schopnost obchodu poradit kdyz nastane nejaky problem

nevim
Avatar autora | 25.10.2020
+ Vše v pořádku
+ Rychlé dodání
+ Velký výběr zboží
+ Přijatelné ceny
+ Doporučuji.

Vše v pořádku, doporučuji! Děkuji
Avatar autora | 15.10.2020
byl to první nákup a zatím vše pořádku
Avatar autora | 8.10.2020
+ rychle vyrizeni.

Avatar autora | 5.10.2020
+ Rychlé a bezproblémové dodání
+ Skvělá komunikace s obchodníkem

Avatar autora | 24.9.2020
+ poradí s přesným typem rádia pro váše auto.

Avatar autora | 13.9.2020
S obchodem jsem velice spokoojen, napřed jsem se informoval o produktu a na základě informace zakoupil . Musím zdůraznit, že na mojí žádost mě byla okamžitě poskytnuta odborná pomoc .
Avatar autora | 4.9.2020
+ seriozní jednání

Avatar autora | 1.9.2020
+ Ochota tel. mail atd

Avatar autora | 26.8.2020
+ Spokojenost,zboží přišlo rychle a v pořádku.